Bezorgen & Retourneren

Alle informatie over het bezorgen en retourneren van onze artikelen is onderstaand te vinden.

De verzendkosten voor leveringen in Nederland bedragen €6,00. Deze verzendkosten worden automatisch berekend in je bestelling.

Hieronder vindt je een overzicht van de verzendkosten voor andere landen:

België – €8,80

Bulgarije – €22,75

Tsjechië – €16,00

Duitsland – €7,65

Oostenrijk – €10,60

Denemarken – €11,00

Estland – €17,75

Frankrijk – €16,50

Italië – €20,50

Spanje – €17,75

Finland – €22,75

Griekenland – €28,00

Kroatië – €20,15

Hongarije – €13,50

Ierland – €19,50

Litouwen – €13,50

Luxemburg – €9,95

Letland – €13,50

Polen – €13,50

Portugal – €19,25

Roemenië – €21,95

Zweden – €17,75

Slovenië – €12,00

Slowakije – €16,00

Binnen Nederland streven wij naar een levertijd van één tot twee werkdagen. Door de stijgende drukte in de post- en pakketmarkt kan dit soms afwijken.

Bestellingen die maandag tot en met vrijdag voor 15.00 uur worden geplaatst, worden diezelfde dag nog opgehaald bij ons magazijn en naar je thuis verstuurd. Zo kun je mega snel genieten van je nieuwe aankoop.

Onderstaand vindt je een overzicht. Dit overzicht geeft een indicatie van de levertijd voor andere landen:

België – 1/2 werkdagen

Bulgarije – 4/5 werkdagen

Tsjechië – 2/3 werkdagen

Duitsland – 1/2 werkdagen

Oostenrijk – 2/3 werkdagen

Denemarken – 2/3 werkdagen

Estland – 3/4 werkdagen

Frankrijk – 2/3 werkdagen

Italië – 2/3 werkdagen

Spanje – 2/3 werkdagen

Finland – 3/4 werkdagen

Griekenland – 3/4 werkdagen

Kroatië – 4/5 werkdagen

Hongarije – 2/3 werkdagen

Ierland – 2/3 werkdagen

Litouwen – 3/4 werkdagen

Luxemburg – 1/2 werkdagen

Letland – 3/4 werkdagen

Polen – 2/3 werkdagen

Portugal – 3/4 werkdagen

Roemenië – 3/4 werkdagen

Zweden – 2/3 werkdagen

Slovenië – 2/3 werkdagen

Slowakije – 2/3 werkdagen

Zodra je bestelling ons magazijn verlaat, ontvang je direct een verzendbevestiging met een Track & Trace code.

Met deze Track & Trace kun je gemakkelijk je bestelling volgen. Op deze manier ben je altijd op de hoogte wanneer je bestelling bezorgd wordt. Ook kun je hiermee zien binnen welk tijdsbestek je bestelling geleverd zal worden.

Wil je jouw bestelling op een ander adres laten bezorgen? Dat is natuurlijk geen probleem! Je kunt een alternatief afleveradres opgeven wanneer je jouw klantgegevens invoert in de check out.

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling op een specifieke datum te laten bezorgen. Bekijk meer informatie over de levertijden boven aan de pagina onder het kopje “Levertijd”.

Het retourneren van producten is voor eigen kosten. Deze kosten dienen betaald te worden bij het postkantoor waar je het pakket afgeeft. Het verzendrisico is daarbij ook voor eigen rekening. Wij raden je daarbij ook aan jouw retourzending aangetekend te versturen.

Vanaf het moment van levering heb je 14 werkdagen de tijd om jouw bestelling te bekijken en de artikelen te passen. Binnen deze termijn van 14 werkdagen kun je de bestelling, of een deel daarvan, in originele staat retourneren. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door het bijgevoegde retourformulier in te vullen.

Je ontvangt een e-mail zodra wij de geretourneerde artikelen hebben ontvangen. Het verzendrisico en de kosten van de retourzending zijn geheel voor eigen rekening. Wij raden je aan jouw retourzending aangetekend te versturen.

Let op! Als je jouw bestelling, of een deel ervan, wilt retourneren, moet je ervoor zorgen dat (de) artikel(en) aan de voorwaarden voldoen. Indien niet aan deze voorwaarden worden voldaan, behouden wij het recht om de door jouw geretourneerde bestelling terug te sturen. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening.

Mocht je het retourformulier kwijt zijn, kun je het retourformulier hier dowloaden.

Wij streven ernaar de retourzending binnen 3 werkdagen te verwerken. Wanneer je een artikel wilt ruilen, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. Dit kan gemakkelijk en snel door het artikel op dezelfde manier te bestellen als de voorgaande bestelling(en).

Wil je afgeprijsde artikelen retourneren of ruilen? Dat is natuurlijk geen probleem! Ook deze artikelen kun je gemakkelijk en snel retourneren door het bijgevoegde retourformulier in te vullen.

Wanneer er andere regels of voorwaarden van toepassing zijn, staat dit aangegeven bij de artikelen op de site.

Vanaf het moment van levering heb je 14 werkdagen de tijd om jouw bestelling te bekijken en de artikelen te passen. Binnen deze termijn kun je de bestelling, of een deel daarvan, in originele staat retourneren. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door het bijgevoegde retourformulier in te vullen.