Klantenservice

Alle informatie over algemene vragen zijn onderstaand te vinden.

Heb je een vraag over een artikel, een probleem met betalen of advies nodig over welke maat het beste bij je past? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Voor al je vragen zijn wij te bereiken via info@worldofalps.com, of via telefoon +31 858420000. E-mails worden binnen twee werkdagen verwerkt en beantwoord.

De wettelijke garantie is van toepassing op al onze artikelen. De wettelijke garantie houdt in dat een product is of doet wat je er als consument redelijkerwijs van mag verwachten.

Indien een artikel niet naar behoren functioneert binnen de wettelijke garantietermijn, zullen wij zo spoedig mogelijk een oplossing proberen te vinden. Bijvoorbeeld: het leveren van een nieuw artikel, gratis reparatie of terugbetaling.

Indien het probleem met het artikel is ontstaan als gevolg van oneigenlijk gebruik, heb je geen recht op schadevergoeding in welke vorm dan ook.

Als je ontevreden bent over een artikel, het artikel niet naar behoren functioneert of je een klacht hebt over een van onze diensten, neem dan contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@worldofalps.com en er wordt samen naar een oplossing gezocht. E-mails worden binnen twee werkdagen verwerkt en beantwoord.

Om een klacht zo goed mogelijk te kunnen afhandelen, vragen wij je om jouw ordernummer en artikelgegevens te vermelden. Houd deze dus bij de hand als je belt of vermeld ze in de E-mail. Door deze gegevens te vermelden kunnen wij jouw klacht sneller bekijken en verwerken. Vervolgens zullen wij direct naar een passende oplossing zoeken. 

Indien je een klacht hebt binnen de wettelijke garantietermijn, zijn alle kosten voor rekening van de World of Alps e-shop.